De oudercommissie van “Onder de Perenboom”, Steenweg.

 

Het doel van een oudercommissie is om in samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren.

 

De oudercommissie speelt een rol in de communicatie tussen ouders en directie. Dankzij het medezeggenschaprecht van de oudercommissie dat is vastgelegd in de Wet kinderopvang, heeft de oudercommissie inspraak en dus invloed op diverse aspecten van de opvang.

We bespreken een paar keer per jaar met elkaar en de directie over zaken zoals; het pedagogisch beleidsplan, de prijs van de opvang, aanpassen van de openingstijden en bijvoorbeeld de klachtenafhandeling.

 

Zou je meer betrokken willen zijn bij de opvang van je kind en bij Onder de Perenboom? Als oudercommissie van zijn we op zoek naar enthousiaste ouders die de ons willen versterken. Waarom meedoen? Het is leuk om meer inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van de opvang, het geeft energie om actief mee te denken over het beleid én het is leuk om andere ouders beter te leren kennen. Maar bovenal; de vergaderingen zijn altijd gezellig. Doe mee!

 

We stellen ons even kort aan u voor:

 

Marloes Jurriens

Mijn naam is Marloes Jurriens en ik ben de moeder van Thijmen en Elise. Sinds november 2018 ben ik voorzitter van de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind dat de belangen en wensen van de ouders vertegenwoordigd worden. Bij Onder de Perenboom kunnen kinderen in een gemoedelijke setting en in veiligheid opgroeien en spelen. Met mijn deelname aan de oudercommissie draag ik daar graag een steentje aan bij.

Marlies Wobben

Hoihoi, ik ben Marlies Wobben en moeder van 2 kinderen, Flien en Toby. Alleen de jongste van 3 jaar zit nog bij Onder de Perenboom. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. Mocht je vragen hebben voor de oudercommissie of wil je participeren in de oc laat het ons weten. We staan je graag te woord.

Ilona Vries - Euverink

Hallo mijn naam is Ilona Vries - Euverink, ik ben de moeder van Amber en Zoë. Ik heb mij vorig jaar aangesloten bij de oudercommissie omdat ik het erg belangrijk vind dat de stem van ouders gehoord wordt binnen de opvang organisatie. Met mijn enthousiasme en creativiteit wil ik de ouders graag vertegenwoordigen binnen de opvang waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Teun te Velthuis

Ik ben Teun te Velthuis, vader van Robin en Tije. Tije gaat graag naar Onder de Perenboom. Voor hem vinden wij persoonlijke aandacht, betrokkenheid en enthousiasme belangrijk. Maar voorop staat dat onze zoon het naar zijn zin heeft. Bij Onder de Perenboom hebben we het allemaal naar ons zin!

Wanneer je vragen of onderwerpen wil aandragen die de oudercommissie moet bespreken, dan kunnen jullie een mail sturen naar:

Oudercommissie Steenweg: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.