De oudercommissie van Onder de Perenboom locatie Steenweg is sinds 2016 actief..

Doelstelling van de oudercommissie is om namens de ouders te participeren in het beleid van Onder de Perenboom door een goede invulling te geven aan de adviesrechten en om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren.

Taken van de oudercommissie zijn o.a.:

– adviserende rol richting het bestuur van Onder de Perenboom, bijvoorbeeld m.b.t. pedagogisch beleid en (dagelijks) bestuur

– aanspreekpunt voor ouders

– informatieverstrekking naar ouders over activiteiten van de oudercommissie

De oudercommissie is er voor u!

U kunt als ouder(s) met vragen, opmerkingen, ideeën en verbeterpunten over diverse onderwerpen terecht bij de oudercommissie.

Wij zijn te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Leden oudercommissie

 

Dennis Bouwman

Vader van Anna en Marleen

 

Jeroen ten Lande 

Dochters Esmee en Lauren komen op de opvang. 

 

Roxanne Coelman

Mijn naam is Roxanne Coelman. Ik ben moeder van Keje (2 jaar). Tweemaal per week gaat Keje met veel plezier naar de opvang. Wij zijn erg blij met Onder de Perenboom,: de kleinschalige opzet en de persoonlijke aandacht van de lieve leidsters, vinden wij heel erg prettig. 

Door de week werk ik als communicatie-adviseur bij een creatief bureau in Enschede. Mijn ervaring neem ik mee in mijn rol als oudercommissie-lid. Ik probeer een goede vertegenwoordiger te zijn voor alle ouders van de opvang. Daarnaast hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het waarborgen van de kwaliteit en het beleid van Onder de Perenboom.