De oudercommissie

De oudercommissie van Onder de Perenboom locatie Twekkelerveld is sinds 2018 actief.
Doelstelling van de oudercommissie is om namens de ouders/verzorgers te participeren in het beleid van Onder de Perenboom door een goede invulling te geven aan de adviesrechten en om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren.

Taken van de oudercommissie zijn o.a.:
Adviserende rol richting het bestuur van Onder de Perenboom, bijvoorbeeld m.b.t. pedagogisch beleid en (dagelijks) bestuur
Aanspreekpunt voor ouders/verzorgers
Informatieverstrekking naar ouders/verzorgers over activiteiten van de oudercommissie.

 

Leden oudercommissie : 

 

 

Mijn naam is Sharon. Ik ben moeder van Carice ('17), Amelie ('20) en Noran ('22). Sinds maart '18 brengen wij met veel vertrouwen onze kinderen naar deze kinderopvang. Onze oudste dochter gaat inmiddels naar de basisschool. Sinds mei '22 ben ik lid van de oudercommissie. Ik hoop zo  mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze fijne opvang en andere ouders te kunnen vertegenwoordigen.
 
Groetjes,
Sharon 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn naam is Karin Waalderbos, de moeder van Thijmen. Thijmen zit vanaf januari bij onder de Perenboom. Een leuke kleinschalige organisatie waar het kind centraal staat. Met mijn rol in de oudercommissie wil ik de ouders graag vertegenwoordigen. Voor ouders is het belangrijk dat ze hun kind met een vertrouwd gevoel naar de opvang kunnen brengen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn naam is Mette.
Per 2022 zet ik mij graag in voor de oudercommissie van de Twekkelerveld locatie van deze geweldig leuke kinderopvang voor ons zoontje Charlie.
 

 

 

 

 
 
 
 

 
 
Ik ben Wouter van der Waal. Samen met Nienke zijn wij de ouders van Tomas en Anna. 
Sinds 2020 gaat Tomas naar Onder de Perenboom en sinds 2022 gaat Anna ook. We zijn erg blij met de kleinschaligheid van de organisatie, de betrokkenheid van de medewerkers en de nadruk op veel buiten spelen. Sinds vorig jaar ('22) ben ik aangesloten bij de oudercommissie. Ik vind het leuk om bij de opvang op zo'n manier betrokken te kunnen zijn en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Ik ben Lisanne en mijn dochter gaat sinds zomer 2022 met veel plezier naar Onder de Perenboom. Het is heerlijk om te zien hoe ze elke keer niet kan wachten om de groep op te rennen en hoe veel er naar buiten gegaan wordt. Ik vind het ook prettig hoe betrokken de medewerkers zijn bij alle kinderen. Ik hoop met de oudercommissie mee te kunnen denken, vragen te stellen en betrokken te zijn en op die manier bij te dragen aan deze groene kinderopvang. 
 

 

 

 

 

 

De oudercommissie is er voor u!

U kunt als ouder(s) met vragen, opmerkingen, ideeën en verbeterpunten over diverse onderwerpen terecht bij de oudercommissie.

Wij zijn te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.