De oudercommissie van Onder de Perenboom locatie Twekkelerveld is sinds januari 2018 actief.

Doelstelling van de oudercommissie is om namens de ouders te participeren in het beleid van Onder de Perenboom door een goede invulling te geven aan de adviesrechten en om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren.

Taken van de oudercommissie zijn o.a.:

– adviserende rol richting het bestuur van Onder de Perenboom, bijvoorbeeld m.b.t. pedagogisch beleid en (dagelijks) bestuur

– aanspreekpunt voor ouders

– informatieverstrekking naar ouders over activiteiten van de oudercommissie

 

Leden

Arjan Kremer

Mijn naam is Arjan Kremer. Ik ben vader van Bodhi, die met veel plezier naar Onder de Perenboom gaat. Ik kan dan met een gerust hart naar mijn werk, als teamleider en afdelingsmanager van de beeld- en televisieafdeling van een streekomroep. Het enthousiasme en de persoonlijke aandacht van de leidsters bij Onder de Perenboom vinden mijn vrouw en ik erg belangrijk. Omdat mijn zoon het zo goed naar zijn zin heeft, wil ik graag een bijdrage leveren en denk ik graag mee als lid van de oudercommissie over het beleid van het kinderdagverblijf.

 

 

 

 

Jeroen van Tienhoven

Ik ben Jeroen van Tienhoven, vader van Stijn. Ik zit sinds begin 2018 in de oudercommissie van Onder de Perenboom Twekkelerveld en ben daar notulist. 

 

Judith Veenendaal

Ik ben Judith van Veenendaal, moeder van Flynn. In het begin moest hij best wennen bij Onder de Perenboom, maar na alle liefde, zorg en aandacht die hij heeft gekregen vindt hij het nu gelukkig erg leuk. De dieren en de mooie buitenruimte helpen hier ook erg aan mee, en als ouder is dat natuurlijk heel fijn om te merken. Ik zit daarom graag in de oudercommissie!

 

Teun te Velthuis

Ik ben Teun te Velthuis, vader van Robin en vervul binnen de oudercommissie de rol van secretaris. Mijn vriendin en ik vinden persoonlijke aandacht, betrokkenheid en enthousiastme belangrijk. Maar voorop staat dat onze dochter het naar haar zin heeft. Bij Onder de Perenboom hebben we het allemaal naar ons zin!

 

De oudercommissie is er voor u!

U kunt als ouder(s) met vragen, opmerkingen, ideeën en verbeterpunten over diverse onderwerpen terecht bij de oudercommissie.

Wij zijn te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.